Kaitsevahendite ja respiraatorite soetamiseks saatke päring indrek@projektimuuk.ee.

Palume e-poest tellimust mitte esitada.

NULL

Lehepuhur BR700

  • Tootja
    Stihl
  • EAN
    -
  • Tootekood/EAN
    42820111621
  • Hind
    749.00 € (624.17 € + KM)

Maks. Õhuhulk (M3/H)1860Maks. Õhu Kiirus (M/S)88Töömaht (Cm3)64,8Mootori Seeria4-MIXKaal (Kg)10,8

Eriti võimas uus STIHL lehepuhur erakordse puhumisvõimsusega. Antivibratsioonivastane süsteem, laiad ergonoomilise kujuga õlarihmad ja puusavöö tagavad suurepärase kasutusmugavuse. Oma 1,31 l/h kütusetarbimisega on omas klassis üks säästliumaid ja võimsaimaid puhureid. Puhumisjõud 35N, maksimaalne õhuhulk 1860 mᵌ/h, maksimaalne õhukiirus 88m/s 
Kergete liigutustega on lihtne pikendada puhumistoru pikkust ja reguleerida käepidet.
Kui töötate pikemat aega kaardus düüsidega, on soovitatav kasutada kahekäe-käepidet.


STIHL puhurite lipulaev, mis sobib nii kodu- kui ka ärihoonete ümbruses koristamiseks ning parkide ja staadionite puhastamiseks. Sobib liiva, kergkruusa, lehtede, lahtise lume ja muu lendleva sodi kokku puhumiseks. Antud puhur on suurima puhumisvõimsusega turul pakutavatest. 4-taktiline seguküttel töötav mootor annab eelise jõudluses, madalas müratasemes, madalas kütusekulus ja väikestes heitgaaside koguses.

STIHL 4-MIX®

Revolutsiooniline STIHL 4-MIX® mootor on esimene kütteseguga määritav neljataktiline mootor STIHLilt ja selles on ühendatud nii kahe- kui ka neljataktiliste mootorite eelised. Erinevalt tavalistest neljataktilistest mootoritest, mis vajavad eraldi süsteeme kütuse juhtimiseks ja mootori õlitamiseks, kasutab uus STIHL 4-MIX® mootor uut 4-MIX® küttesegu. Nagu kõik STIHLi mootorid, vastab ka STIHL 4-MIX® mootor põhilistele STIHLi mootorite nõuetele: kerge, lihtne, töökindel ja tugev.

STIHL antivibratsioonisüsteem

STIHL antivibratsioonipukside ja -vedrudega varustatud puhuritel kandub oluliselt vähem mootorivibratsiooni kasutaja kätele. See võimaldab teha pikemaid tööpäevasid.

Kütusepump, mis tagab kerge käivituse.

Mugavad pehmendusega kandetraksid - traksid on sellise ehitusega, et kogu koormuse saab puusadele kandma panna, nii ei väsita pikad tööpäevad selga ja vähendavad vigastuste tekke ohtu

Lisavarustusena saadaval kahekäe-käepide.


3M
Airpress
Allit
ALS
BAHCO
Blåkläder
Cerva
Cresto
De Walt
Edma
ESAB
ESSVE
Fixmaster
GIASCO
Graco
GUIDE
Irimo
KAPRO
Kärcher
Knipex
L.BRADOR
Makita
MILWAUKEE
Morakniv
Neato
Nussbaum
Stihl
Telwin
Tivoly
TJEP
Truper
TYROLIT
UVEX
WERA
wiha