Kaitsevahendite ja respiraatorite soetamiseks saatke päring indrek@projektimuuk.ee.

Palume e-poest tellimust mitte esitada.

string(301) " "

Oksapurustaja GE 250 S

  • Tootja
    Stihl
  • EAN
    -
  • Tootekood/EAN
    60080111115
  • Hind
    449.00 € (374.17 € + KM)

Kogumiskorv (L)LisavarustusenaTööorganMulti-Cut 150Maks. Oksa Jämedus (MM)35Võimsus (KW)2,5Spindli Kiirus (Rpm)2800Tööpinge (V)230Kaal (Kg)26

Oksapurustaja GE 250S on mõeldud puuokste purustamiseks. Suur, mürasummutusega täitelehter vähendatud müraga töö jaoks. Uuenduslik lüliti kilekattega. Võimas vahelduvvoolumootor
Suured rattad ja lai veermik stabiilsuse tagamiseks ja hõlpsaks transportimiseks
Elektromehaaniline turvalukustus suurte pöördnuppudega lisaturvalisuseks. Multi-Cut 150: mürasummutusega Sandwich-tüüpi lõiketerad pööratavate terade, haardeterade ja eelpeenestiga. Nõrga tagasilöögiga automaatne sissetõmme, kasutatakse Z kujuga tera mis tõmbab oksa sisse ja teine tera purustab ning keskel on üks U-kujuline tera, et oks ei saaks purustamisel üle hüpata vastaspoolele. Patenteeritud lõiketehnika: lõikesüsteem Multi-Cut 150 töötleb oksamaterjali koguseid kuni läbimõõduga u 35 mm. Ülitugevast POLYMERIST korpus, mis talub ka väga tugevaid lööke.
Igal kevadel oleme jälle olukorras, kus on vaja lahti saada hunnikust puudelt lõigatud okstest. Kõige kasulikum on oksad purustada ning saadud hakmed põõsastele ja lillepeenardele multšiks kasutada. Ideaalne on segada oksapuru eelneval aastal kogutud murumultšiga ja saada nõndaviisi bioloogiline väetis. Suured oksahunnikud on kohe minevik, ei mingit põletamist ja säästame ka keskkonda. Tänapäevane oksapurustaja ei ole mõeldud ainult okstele, vaid sobib ka kõikidele aias purustamist vajavatele taimedele, seejuures pakume GE 250 pehmete materjalide jaoks, mida saame kasutada kompostina. 
Oksapurustaja valikul tasub uurida:
• kuidas on tagatud turvalisus. Oksapurustaja on ohtlik tööriist, mille puhul tuleb alati kasutada etteantud turvavarustust, igasugune masina puhastamine ja lahtitegemine peab olema tagatud turvalülititega. 
• missuguseid terasid on oksapurustaja puhul kasutatud ja kuidas on tagatud oksa sissetõmme purustajasse. Jälgida tuleb, et terad ei oleks lihtsalt plekitükid, vaid valmistatud erimetallist, mis on töödeldud laseriga. Terasid peab saama teritada ja võimalikult kaua kasutada. Enne ostu tuleb uurida, kust on võimalik saada uued terad. Ainult STIHL ja VIKING esindustest.


3M
Airpress
Allit
ALS
BAHCO
Blåkläder
Cerva
Cresto
De Walt
Edma
ESAB
ESSVE
Fixmaster
GIASCO
Graco
GUIDE
Irimo
KAPRO
Kärcher
Knipex
L.BRADOR
Makita
MILWAUKEE
Morakniv
Neato
Nussbaum
Stihl
Telwin
Tivoly
TJEP
Truper
TYROLIT
UVEX
WERA
wiha