Kaitsevahendite ja respiraatorite soetamiseks saatke päring indrek@projektimuuk.ee.

Palume e-poest tellimust mitte esitada.

NULL

Robotniiduk IMow MI 422

  • Tootja
    Stihl
  • EAN
    -
  • Tootekood/EAN
    63010111408
  • Hind
    1249.00 € (1040.83 € + KM)

Komplektis AkuJahAku Võimsus40 WhAku TüüpLi-IonAku Laadimisaeg (Min)90Kompletis LaadijaJahKogumineEiKogumiskorv (L)EiLõikekõrgus (Mm)20-60Tööorgan1 niiduteraLõikelaius (Cm)20VäljaviseEiMootori SeeriaHooldevaba harjadeta elekrimootorKõrguse ReguleerimineTsentraalneNiitmisalakuni 500Ideaalne Niitmisala300MultšimineJahKaal (Kg)9Keskmine Niitmise Aeg (Min)30

Seeria MI 4: Tõhus niitmine lühikese ajaga. Teie muru on selleks, et saaksite seda kasutada. Mida lühemat aega teie robotniiduk iMow töötab, seda kiiremini saate oma muru jälle vabalt kasutada. 
500 m2 murupinda niidab mudel MI 422 ideaaltingimustes kõigest 10 tunniga nädalas.
Kompaktse suuruse tõttu on 20 cm niitmislaiusega mudel MI 422 eriti hea manööverdusvõimega ja sõidab uudishimulikult aia igasse nurka. 
Tõusudel tugev iMow MI 422- kaldenurga anduri abil sobitab niiduk oma kiiruse dünaamiliselt tõusude ja languste järgi. Ei kohku ka kuni 35% kaldenurga ees. 
Rohkem intellekti – Teie niiduk mõtleb kaasa, robotniiduk iMow töötab eelseatud niiduplaani järgi ise. Sealjuures otsustab ta määratud ajavahemiku ulatuses – niinimetatud aktiivajal – ise, millal pooleli jäänud niitmist jätkata. Kui keset suvepäeva peaks tulema vihmahoog, katkestab ta sisselülitatud vihmaanduri korral oma töö ja teeb hiljem kaotatud aja tasa. 
Suurem paindlikkus – nii laadimisel kui niitmisel. Kas teie niidukil on kiire, sest tal on veel palju niitmata? Siis laeb ta ennast sellevõrra kiiremini täis. Kas tal on öö vaba? Siis laeb ta ennast aeglasemalt – ja seda säästlikumalt – jälle täis ja pikendab sel viisil aku kasutusiga. See on soodne nii keskkonnale kui teie rahakotile. Ka niitmisel sobitab robotniiduk oma kiiruse paindlikult hetke tingimustega. Näiteks pika ja tiheda muru puhul. Või oma kaldenurgaanduri abil ka künklikul maastikul. Täiuslik niitmine, ainus, mille robotniiduk juhuse hooleks jätab, on tema niiduteekond. Aga ka siin on juhusel eesmärk: nii saab muru igal pool ühtlaselt niidetud. Ilma jälgi jätmata. Alati ühepikkuselt. Robotniiduk iMow on küll kõrgtehnoloogiline seade, kuid te ei pea olema ekspert, et seda kasutada. Lihtsalt seadistatav vihmaandur, tsentraalne kõrguse reguleerimine, LED eestikeelne seadistusmenüü ja PIN varguskaitse teevad robotniiduki kasutamise ja programmeerimise ülilihtsaks.
Standart varustus - laadimisdokk, laadimisdoki juhe, aku, iRuler - perimeetertraadi piagalduseks. 


3M
Airpress
Allit
ALS
BAHCO
Blåkläder
Cerva
Cresto
De Walt
Edma
ESAB
ESSVE
Fixmaster
GIASCO
Graco
GUIDE
Irimo
KAPRO
Kärcher
Knipex
L.BRADOR
Makita
MILWAUKEE
Morakniv
Neato
Nussbaum
Stihl
Telwin
Tivoly
TJEP
Truper
TYROLIT
UVEX
WERA
wiha