Kaitsevahendite ja respiraatorite soetamiseks saatke päring indrek@projektimuuk.ee.

Palume e-poest tellimust mitte esitada.

NULL

Akutoitega rohulõikur FSA 130 PRO

  • Tootja
    Stihl
  • EAN
    -
  • Tootekood/EAN
    48672000001
  • Hind
    449.00 € (374.17 € + KM)

Komplektis AkuEiKompletis LaadijaEiTööorganMuruteraTööpinge (V)36Kaal (Kg)3,9

Väga kerge, vaikne ja ainulaadne akutoitel töötav professionaalseks kasutamiseks mõeldud reduktoriga rohulõikur-võsalõikur, mis on varustatud lõikenoaga 260-2 ning lisavarustusena on võimalik kasutada trimmipead AutoCut C 26-2 nailonjõhviga 2,4mm ja lisaks võsalõikur FSA 130 on esimene akuseade millel saab juba kasutada meiselhammastusega võsaketast(vajalik lisavarustusena saekettakaitse komplekt). 
Sobib suurepäraselt harvendusraieks aedades ja töötamiseks müratundlikes piirkondades, nagu koolid ja lasteaiad.

Võimsad seadmed harjadeta EC elektrimootor on uskumatult energiatõhus ja peaaegu mittekuluv. Ja tänu silmapaistvale tõhususele muundatakse akuenergia tõeliselt muljetavaldavaks tööjõudluseks. Erineva võimsusklassiga seadmed töötavad kõik 36 V liitiumioonakudega.


Puhas ja vaikne
Tänu juhtmeteta tehnoloogiale sobivad need tööriistad ideaalselt kasutamiseks müratundlikes piirkondades nagu haiglad, lasteaiad ja elamurajoonid. Lisaks ei tekita elektrimootorid mingeid heitgaase.

Üks aku kõige jaoks
Nii muru niitmine ja muruservade hooldamine, kui ka heki pügamine, lehtede koristamine, teeradade puhastamine ja küttepuude lõhkumine – STIHLi ja VIKINGi akutööriistad muudavad kõik aiatööd lihtsaks. Ja tänu nende innovatiivsele modulaarsele ehitusele ühilduvad akud ja laadimisseadmed kõigi elektriliste akutööriistadega. Sõltumata sellest, kas olete hobiaednik või professionaal.


3M
Airpress
Allit
ALS
BAHCO
Blåkläder
Cerva
Cresto
De Walt
Edma
ESAB
ESSVE
Fixmaster
GIASCO
Graco
GUIDE
Irimo
KAPRO
Kärcher
Knipex
L.BRADOR
Makita
MILWAUKEE
Morakniv
Neato
Nussbaum
Stihl
Telwin
Tivoly
TJEP
Truper
TYROLIT
UVEX
WERA
wiha