Kaitsevahendite ja respiraatorite soetamiseks saatke päring indrek@projektimuuk.ee.

Palume e-poest tellimust mitte esitada.

string(294) " "

Akutoitega lehepuhur BGA 100 PRO

  • Tootja
    Stihl
  • EAN
    -
  • Tootekood/EAN
    48660115900
  • Hind
    399.00 € (332.50 € + KM)

Maks. Õhuhulk (M3/H)840Maks. Õhu Kiirus (M/S)63Komplektis AkuEiKompletis LaadijaEiImemisvarustusEiTööpinge (V)36Kaal (Kg)2,5

Innovatiivne, kerge ja ülivõimas professionaalseks kasutamiseks mõeldud akutoitel töötav lehepuhur. Tänu eriti vaiksele mootorile sobib see ideaalselt kasutamiseks müratundlikes piirkondades nagu lasteaiad, koolid ja haiglad. Väga lihtne kasutada. Kasutusmugavust parandab veelgi geomeetriliselt õiges asendis olev pehme käepide ja astmetega LED näidikuga reguleeritav kiiruse juhtimine koos eriti tugeva puhumisjõuga asendi õhuvoolu intensiivsuse reguleerimiseks. Saab kasutada vihmaga. Reguleeritav torupikkus 16cm. Riputamiseks on spetsiaalne aas. 

Puhumisjõud 17N

Võimsad seadmed
Harjadeta elektrimootor on uskumatult energiatõhus ja peaaegu mittekuluv. Ja tänu silmapaistvale tõhususele muundatakse akuenergia tõeliselt muljetavaldavaks tööjõudluseks. Erineva võimsusklassiga seadmed töötavad kõik 36 V liitiumioonakudega.


Heitgaasivabad, vaiksed 100% mobiilsed: STIHLi akutööriistad ühendavad endas mitmeid eeliseid. Need sobivad suurepäraselt aiandushuvilistele, professionaalsetele aednikele ja oskustöölistele ning neid saab kasutada kõikvõimalike tööde tegemiseks. Valida saab väga paljude erinevate tööriistade vahel, kuue võimsa liitiumioonaku ja kahe laadimisseadme vahel.


3M
Airpress
Allit
ALS
BAHCO
Blåkläder
Cerva
Cresto
De Walt
Edma
ESAB
ESSVE
Fixmaster
GIASCO
Graco
GUIDE
Irimo
KAPRO
Kärcher
Knipex
L.BRADOR
Makita
MILWAUKEE
Morakniv
Neato
Nussbaum
Stihl
Telwin
Tivoly
TJEP
Truper
TYROLIT
UVEX
WERA
wiha